Velkommen til Frejlev Tennisklubs system til registrering af medlemmer, kontingentbetalinger og betaling af træning.

Her er en kort beskrivelse af dine muligheder:

1. Indmeldelse i klubben sker ved at du opretter dig i systemet:
    Klik på knappen  øverst i skærmens højre side.
    Vælg menuen "Opret profil".
    På den nye side er der et rødt udråbstegn ud for de felter, som skal udfyldes.
    Du skal oprette et brugernavn og et password, som bliver din fremtidige adgang til siden.
    Bemærk, at der skelnes mellem små og store bogstaver i brugernavn og password. Mellemrum må ikke bruges.
    Når du gemmer, sendes der en kvittering til den e-mail, du lige har oprettet.

2. Betaling af kontingent sker fra menuen Kontingent / Banebooking.
    Du skal være logget på for at kunne betale kontingent.
    Vælg knappen "Betal her".
    Vælg det kontingent, der passer til dig.
    Afkryds - jeg accepterer klubbens betingelser.
    Nyt skærmbillede åbnes - betaling sker ved klik på: "jeg accepterer hermed og går til betaling".
    Når du indtaster oplysningerne fra dit betalingskort og godkender, så gennemføres din betaling.
    Du modtager en kvittering på din e-mail.
    Bemærk - juniorkontingentet (kr. 400) er inklusive træning.

3. Nøglekort kan købes hos kassereren (bestyrelsen), eller i klubben mandage mellem 18 og 20.

4. Tilmelding og betaling af træning sker fra menuen Træning.
    Du skal være logget på for at tilmelde dig træning og kontingentet skal være betalt.
    Vælg det ønskede hold.
    Klik på prisen, så kommer du til betalingssiden.
    Du modtager en kvittering på din e-mail.
  5. Login som medlem sker fra knappen  i øverste højre hjørne.
  6. Der kommer nu en ny knap , hvorfra du kan ændre din profil, se dine tilmeldinger og logge ud.

Hvis du har spørgsmål eller behøver hjælp til oprettelse og tilmelding, så kontakt kassereren Hans Wolff,
på tlf: 21 43 07 75, eller mail: hans.wolff@mail.dk

Sidst rettet: 09-05-2018